Her işletmenin hedefleri doğrultusunda büyümesi veya karlılığını arttırabilmesi için satış kanalları dışında sektörel tanıtımlar yaparak potansiyel müşterilerine ulaşması gerekmektedir. Firmanın ürün ve hizmetlerine olan güveni göstermenin en önemli yollarından biri de sektörel tanıtım ve firma tanıtım faaliyetleridir.

İş hayatında ve günümüz rekabet koşullarında işinizi geliştirmenin zorluklarını aşmak için etkili kaynaklara veya çözümlere nasıl ulaşacağınızı biliyoruz.

Pazarlama, ürün veya hizmetin müşteriye ulaşana kadar geçen süreçte gerçekleştirilen tutundurma faaliyetleridir. Pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, marka yönetimi, viral ve doğrudan posta gibi yöntemleri içerir. Satış ise, bir ürünü para veya başka bir şeyle takas etme faaliyetleridir.
Her işletmenin hedefleri doğrultusunda büyümesi veya karlılığını arttırabilmesi için satış kanalları dışında sektörel tanıtımlar yaparak potansiyel müşterilerine ulaşması gerekmektedir. Firmanın ürün ve hizmetlerine olan güveni göstermenin en önemli yollarından biri de sektörel tanıtım ve firma tanıtım faaliyetleridir. İş hayatında ve günümüz rekabet koşullarında işinizi geliştirmenin zorluklarını aşmak için etkili kaynaklara veya çözümlere nasıl ulaşacağınızı biliyoruz. Pazarlama, ürün veya hizmetin müşteriye ulaşana kadar geçen süreçte gerçekleştirilen tutundurma faaliyetleridir. Pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, marka yönetimi, viral ve doğrudan posta gibi yöntemleri içerir. Satış ise, bir ürünü para veya başka bir şeyle takas etme faaliyetleridir.
1
1 Yorumlar 1 Paylaşım
Sponsor